Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

31
Marts
Ceturtdiena
19:30

Pīters Eldridžs un "Framest"

Dailes teātris
Brīvības iela 75, LV-1001, Rīga, Latvija

31. martā Dailes teātrī koncertā “New York Jazz” dzirdēsim divkārt Grammy ieguvušās ASV  vokālās grupas “New York Voices” līderi Pīteru Eldridžu, kas uzstāsies kopā ar Metu Aronofu (kontrabass), Denisu Paškeviču (saksofons), Kasparu Grigali (sitaminstrumenti) un vokālo grupu “Framest”.  Koncertu organizē VSIA “Latvijas Koncerti”.

Šajā koncertā satiksim Pīteru Eldridžu gan kā vokālistu, gan kā pianistu. Abos šajos ampluā dzirdēsim viņu sadarbībā ar Latvijas labākajiem džeza instrumentālistiem. Pavadot pie klavierēm grupas “Framest” dziedājumu, Eldridžs eksponēsies tādās klasiskās džeza kompozīcijās kā Džona Koltreina “Giant Steps” un Djūka Elingtona “Karavāna”, būs arī pāragri aizgājušā kulta komponista Džonatana Larsona hits “Season of Love” un grupas “Framest” basa balss īpašnieka Jāņa Ķirša kompozīcija “My Angel”, savukārt Eldridža izcilā balss satiksies ar “Framest” vokālu vairākās paša meistara kompozīcijās. Būs arī “Framest” soloizgājiens ar “The Real Group” tenora Andersa Edenrota, Mailsa Deivisa un Harolda Ārlena kompozīcijām, kurām pievienosies Latvijas jaunā talanta Krista Auznieka (grupa “Zimbabw”) kompozīcija “Mindprint”.

Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs un Dailes teātrī.  Cena no 5 līdz 20 latiem.

Norises laiks: 31.03.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV