Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

25
Marts
Piektdiena
19:30

Kārlis Kazāks prezentē jauno albumu

Latvijas Nacionālais teātris
Kronvalda bulvāris 2, Rīga

25. martā sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri O!Kartes Jaunajā zālē notiks mūziķa Kārļa Kazāka otrā albuma "16 stundas" prezentācijas koncerts.

Albuma prezentācijas pasākumā vienā Visumā savīsies rakstītais stāsts, aktierspēle, mūzika un gaismas. Šī nav mūziķa pirmā sadarbība ar teātri - Kārlis Kazāks ir veidojis muzikālo noformējumu Nacionālā teātra izrādēm "Īstie Jāņi", "Īstie Ziemassvētki" un rakstījis mūziku šobrīd O!Kartes Jaunās zāles repertuārā skatāmajai Jāņa Vimbas monoizrādei "Cilvēks Karamazovs".

Līdz ar biļeti uz koncertu būs iespēja saņemt Kārļa Kazāka “16 stundas”. Kas ir vienīgā iespēja iegūt īpašumā autora jauno dziesmu albumu kompaktdiska formātā, jo albums pārdošanā neparādīsies. Biļetes cena 7,00 Ls. Koncerta sākums 19:30.

Biļetes iegādāties var Nacionālā teātra kasē vai http://teatris.lv/lv/izrades/jauna-zale/karla-kazaka-muzikalais-vakars.

Norises laiks: 25.03.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV