Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

26
Marts
Sestdiena
20:00

"Diena / Nakts" jeb jauktās mūzikas pasākums no ikdienas nogurušiem cilvēkiem

Nabaklab
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga, Latvija, LV-1010

Sestdien, 26. martā, plkst. 20:00 klubā "Nabaklab", Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, norisināsies pasākums, kurā kopā spēlēs grupas, kuras ikdienas koncertos nenākas sastapt uz vienas skatuves - melodiskas, melanholiskas roka skaņas nomainīs skarbi metal ritmi, ēteriskas sieviešu balsis nomainīs nikni vīrišķīgi rūcieni. Tāpēc arī nosaukums Diena / Nakts. Pasākums reizē būs arī oriental / progressive death metal grupas Dislocation jaunā albuma "Sagul" prezentācija.

Koncertā piedalīsies:

"Murmansk" - Somijas indie skatuves fenomens, kuru pozitīvi novērtējis žurnāls „Mojo". „Izkropļots, neapstrādāts, tumši tonēts, daļēji trokšņains, daļēji shoegaze līdzīgs alternatīvais indie roks".

"NightTales" – sanākuši kopā 2009. gada septembrī Jelgavā, savā skanējumā apvienojot gotisko rokmūziku un klasiskās mūzikas vokālu, kas arī ir kļuvusi par grupas vizītkarti.

"Kathaarsys" – ir trio no Spānijas, kuri Latvijā pirmoreiz viesojušies pagājušā gada nogalē
Grupas vizītkartē ir trīs elementi:1) trio, kas spēj piepildīt skatuvi ar masīvu skaņu, 2) virtuozitāte un spēlētprasme – ir ko redzēt! 3) viņu pamatdarbs ir koncerti – koncertbraucieni mērāmi simtos!

"Dislocation" – pašmāju oriental / progressive death metal grupa, kas nupat izdevusi otro albumu „Sagul". "Dislocation" pašmāju grupu vidū izceļ tas, ka savā skanējumā izmanto austrumu mūzikas elementus un instrumentus, šie jaunieši savā otrajā albumā ir panākuši savu unikālo skanējumu – austrumu mūzikas motīvi, duduks un virtuozi spēlēts smagāks, divbalsīgs metāls.

"Malduguns" – pagaidām ļoti labi glabāts Latvijas smagās mūzikas noslēpums, lai gan grupa jau nospēlējusi vismaz divus graujošus un vairākus mazākus koncertus. Grupas sastāvā – labi zināmi un sevi pierādījuši mūziķi no citām grupām - Malējs (ex-Tabestic Enteron), Motors (ex-Skyforger), Lauris (Frailty), Fauns (ex-Tabestic Enteron, Nekroterror). Klīst pamatotas runa, ka albums tuvojas...

Dj Zebra – post metal / post rock

Ieejas maksa: 3 LVL.

Norises laiks: 26.03.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV