Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

25
Marts
Piektdiena
18:00

JVLMA simfoniskais orķestris un diriģents Normunds Šnē

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija
Kr. Barona iela 1, Rīga, LV-1050

Pirmo reizi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskā orķestra koncertu vēsturē pie diriģenta pults stāsies lielisks mūzikas pazinējs, obojists un diriģents Normunds Šnē. Šīs sezonas priekšpēdējais JVLMA simfoniskā orķestra koncerts notiks piektdien, 25. martā plkst. 18:00 JVLMA Lielajā zālē.

Koncerta programmai diriģents un arī šī vakara solists Normunds Šnē izvēlējies trīs dažādu laika periodu opusus, kas savu tapšanas iemeslu un tematikas dēļ cieši sasaucas ar reliģisko tematiku un Lieldienu gaidīšanas laiku, kā arī pavasari kā atdzimšanu un cerību. Koncertā skanēs Johana Sebastiana Baha Koncerts obojai, stīgām un basso continuo, Vitolda Ļutoslavska “Musique funebre”, kas veltīts Bēlas Bartoka piemiņai, un Jozefa Haidna 94. Simfonija Sol mažorā “Pārsteigums”.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī stundu pirms koncerta tā norises vietā. Biļešu cena Ls 3; pensionāriem, studentiem, skolēniem, uzrādot apliecības – Ls 1.

Norises laiks: 25.03.2011. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV