Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

25
Marts
Piektdiena
19:00

Alīna Orlova

Kamadena mākslas telpa
Lācplēša iela 12, Rīga

25. martā „Kamadena” mākslas telpā ar koncertu viesosies viena no spožakājām zvaigznēm lietuviešu mūsdienu mūzikā – dziesmu autore, dzejniece un izpildītāja Alīna Orlova.
Koncertā mūziķe uzstāsies tikai ģitāras un čella pavadījumā, kas ļaus viņas dziesmas baudīt un atklāt intīmā un klausītājiem maksimāli pietuvinātā atmosfērā.
 
Alīna Orlova plaši pazīstama gan Lietuvā, gan ārpus tās robežām – viņa ir viena no retajām lietuviešu mūziķēm, kask koncertējusi Lielbritānijā, Francijā, Polijā, Ukrainā, Nīderlandē un citās Eiropas valstīs. Alīnai ir plaša fanu un sekotāju kustība arī Krievijā.
 
Alīnas debijas albums „Laukinis šuo dingo” tika izdots 2008. gadā Lietuvā, bet vēlāk arī Krievijā. Orlovu daudzviet mēdz uzskatīt par vienu no savdabīgākajām lietuviešu jaunās paaudzes mūziķēm. Viņas daiļrade tiek raksturota gan kā laikmetīgā folkmūzika, gan dzeja mūzikas pavadījumā. Alīnas dziesmas skan trīs valodās - lietuviešu, krievu un angļu. 

Biļetes uz koncertiem "Kamadena" māksla telpā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 25.03.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV