Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

27
Marts
Svētdiena
21:00

Filma "Sala"

Ģertrūdes ielas teātris
Ģertrūdes iela 101 a, Rīga

27. martā plkst. 21:00 Ģertrūdes ielas teātrī ikviens aicināts noskatīties filmas “Sala” (An Island) pēdējo seansu Rīgā.

Franču režisora Vensāna Mūna (Vicent Moon) un dāņu grupas “Efterklang” kopprojekts - filma “Sala” - ir muzikāli atmosfērisks un dokumentāls ceļojums pa kādu salu Baltijas jūrā. Filmas tapšanā bez pašas grupas līdzdarbojās vairāk nekā 200 vietējo iemītnieku, arī bērni un pašu grupas dalībnieku vecāki, un rezultātā radīta “Efterklang” jaunākā studijas albuma “Magic Chairs” dziesmu vizuāla interpretācija.

Ārvalstu kritiķi par filmu raksta: „”Sala” ir kas daudz vairāk par vienkāršu dokumentālo filmu par kādu grupu; tā ir mīlestības vēstule ģimenei, saknēm, mazpilsētas idillei un mūzikas spējai apvienot ļaudis … apburošs ceļojums 50 minūšu garumā … brīnišķīga filma arī tiem, kuri par “Efterklang” nekad nav dzirdējuši” Bens Rainers portālā The Stars.

"Šī vienlaikus lieliskā filma un muzikālā talanta izpausme veiksmīgi piepilda mākslinieku ieceri – radīt ko neparastu un abstraktu. Taču tas nekādā ziņā netraucē filmas uztveršanai " par filmu izsakās interneta radio Fluid-Radio.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 27.03.2011. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV