Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

1
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Pianista Alekseja Ļubimova koncerts

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija
Kr. Barona iela 1, Rīga, LV-1050

11. Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls aicina uz izcilā pianista Alekseja Ļubimova koncertu J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē 1. aprīlī plkst. 19.00.
 
Festivāla organizatori šo koncertu nodēvējuši par Pavasara cikla “naglu”, jo ne tikai pats Aleksejs Ļubimovs ir šāda titula cienīgs, bet arī ekskluzīvais 19. gadsimta ERARD instruments, kurš ir pilnībā restaurēts un šobrīd pieder kādam izcilas un neatkārtojamas skaņas cienītājam. Īpašnieks ļoti laipni ir uzticējis šo instrumentu Baha kamermūzikas festivālam, lai tā burvība priecētu ne tikai īpašnieku pašu, bet arī citus mūzikas gardēžus.

Maskavā dzimušais krievu pianists Aleksejs Ļubimovs ir viens no mūsdienu  savdabīgākajiem mūziķiem. Ar plašo repertuāru, uzticību principiem un mūzikas morālei viņš kļuvis par vislabprātāk gaidīto izņēmumu un papildinājumu mūsdienu mūzikas pasaulē.

“Pieredzēt Alekseja Ļubimova neatkārtojamo spēli un dzirdēt leģendārā ERARD instrumenta skanējumu – to nedrīkst palaist garām!” piebilst Baha kamermūzikas festivāla direktore Aina Kalnciema.

Biļetes uz koncertu iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 01.04.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV