Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

2
Jūnijs
Ceturtdiena
20:00

Rīgas Improvizācijas teātris

Splendid Palace
Elizabetes iela 61, Rīga

2. jūnijā plkst. 20:00 kino „Rīga” Jaunajā zālē Rīgas Improvizācijas teātris piedāvā improvizācijas vakaru divās daļās. Patīkamā gaisotnē tiks izspēlēti vairāki jautri, smieklīgi, iespējams seksīgi vai pat skarbi, īsi stāsti par skatītājiem interesējošām tēmām. Vakara gaitā, jautras atmosfēras gaisotnē darbosies arī bārs.

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija. Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus... Un tad notiek ķēdes reakcija, jo skatītāju ieteikumi, savienojoties ar improvizatoru skatuves iemaņām, iegūst lugas apjomu un būtību. Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu.

RIT mākslinieciskais vadītājs Raimonds Ruzenieks ir veterāns šajā mākslas jomā – viens no improvizācijas teātra aizsācējiem Latvijā.

RIT Improvizē: Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Mārtiņš Alksnis, Baiba Rutkovska, Elīna Geida, Jānis Rozenvalds
Mūzika: Mārtiņš Zilberts
Gaismas: Jānis Sniķeris
Vakaru vada: Raimonds Ruzenieks

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās un iepriekšpārdošanā. Sīkāka informācija: www.improvizacija.lv

Norises laiks: 02.06.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV