Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

5
Jūnijs
Svētdiena
22:30

Izrāde "Īrisa"

Eduarda Smiļģa teātra muzejs
E.Smiļģa iela 37/39, Rīga, Latvija, LV-1002

5. jūnijā E. Smiļģa teātra muzejā tiks demonstrēta Latvijas Kultūras akadēmijas teātra dramaturģijas 4. kursa studentes Lijas Liepiņas diplomdarba dejas un mūzikas izrāde "Īrisa".

Izrāde "Īrisa" ir veidota pēc Hermaņa Heses pasakas "Īrisa" motīviem, kurā tiek stāstīts par cilvēka tiekšanos pēc piepildījuma dejas un mūzikas valodā. Izrādes skatītāji aicināti sekot līdzi galvenā varoņa Anselma piedzīvojumiem par savas būtības meklējumiem, par tiekšanos pēc piepildījuma, par prieku un vilšanos, kā arī mīlestību dažādās tās izpausmēs.

Horeogrāfiju izrādei ir veidojis Latvijas Kultūras akadēmijas laikmetīgās dejas horeogrāfijas nodaļas 4.kursa students Roberts Muciņš, savukārt mūziku sacerējusi Aija Pāsa. Tāpat izrādē piedalās Aigars Larionovs, Dace Bleikša, Liene Jaunzema, Madara Luīze Muzikante, Māris Liepiņš, Krista Pieka, Artūrs Tigulis, Mārtiņš Miļevskis, Mārcis Lagzdiņš. Tērpus izrādei ir izgatavojusi Ilze Kauliņa, bet video projekcijas Līga Stibe un Artūrs Arnis.

Izrādes "Īrisa" radošā grupa aicina visus interesentus noskatīties izrādi mājīgā atmosfērā E. Smiļģa teātra muzeja dārzā. Izrādes radošā grupa aicina skatītājus laicīgi apbruņoties ar pretodu līdzekļiem.

Norises laiks: 05.06.2011. 22:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV