Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

4
Jūnijs
Sestdiena
22:00

Gintas K

Sestdien, 4.jūnijā, “Skaņu mežā” pulksten 22:00 uzstāsies pazīstamais lietuviešu skaņu mākslinieks Gintas K (Gintas Kraptavičius). Šis 1969.gadā dzimušais mākslinieks ir lietuviešu pirmās industriālās mūzikas grupas “Modus” dibinātājs. “Modus” (šajā gadījumā tulkots kā “dzīvesveids”) aktivitātes iezīmē performances, mākslas akcijas, pat īsfilmas. Vēlāk Gintas Kraptavičius ir aktīvs performanču un starpdisciplinārais mākslinieks, kļūstot pazīstams ar savām akcijām, hepeningiem un rakstītajām instrukcijām post-fluksus stilā.

1999.gadā viņš pieņem skatuves vārdu Gintas K un sāk pētīt eksperimentālās digitālās mūzikas estētiku, sākot ar pārmērīgām un masīvām skaņas struktūrām un statiskām un fiziski nomācošām frekvencēm līdz pat melodiskai ambientajai mūzikai, balss un vides ierakstiem. Līdz šim Gintas K ir izdevis 13 albumus, piedalījies tiešsaistes publikācijās un projektos, starptautiskos mediju un skaņas mākslas festivālos.

Turpinot nupat sākto praksi – sestdien, 4.jūnijā, no pulksten 18 līdz 20 norisināsies ierakstu apmaiņas tirdziņš un mūzikas mīļotāju socializēšanās.

Norises laiks: 04.06.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV