Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

4
Jūnijs
Sestdiena
19:00

Dzintaru koncertzāles 75 gadu jubilejas sezonas atklāšanas koncerts

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

Sestdien, 4.jūnijā plkst.19:00 Dzintaru koncertzālē Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā muzicēs Dzintaru koncertzāles 75 gadu jubilejas sezonas atklāšanas koncertā kopā ar maestro Raimondu Paulu.

Liepājas Simfoniskais orķestris izpildīs amerikāņu komponista Džordža Geršvina slavenākās kompozīcijas – Amerikāni Parīzē un Rapsodiju blūza stilā. Skanēs arī Raimonda Paula mūzika no filmas Teātris Artūra Maskata aranžējumā klavierēm, jauktam korim un simfoniskam orķestrim un Leonīda Vīgnera Menuets klasiskajā stilā, ko 1936.gadā slēgtās Dzintaru koncertzāles atklāšanas koncertā atskaņoja Radiofona simfoniskais orķestris.

Koncertā piedalīsies arī Intars Busulis un jauniešu koris Kamēr... diriģenta Māra Sirmā vadībā.
Liepājas Simfoniskā orķestra vadītājs Uldis Lipskis saskata īpašu šarmu divu jūras pilsētu – Liepājas un Jūrmalas kulturālā sadarbībā. Pēc viņa domām brīnišķīgā Dzintaru koncertzāle un Liepājas Simfoniskais orķestris lieliski sader kopā, ko daudzkārt ir apliecinājušas publikas ovācijas.

Norises laiks: 04.06.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV