Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

3
Jūnijs
Piektdiena
23:00

„Lie lie sister”, „Strong mint” un „The seventh floor”

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas LMT Kamerzāle
Raiņa bulvāris 23, Rīga

Piektdien, 3. jūnijā, ap plkst. 23:00 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 uz skatuves kāps trīs jaunas, taču pārliecinoši debitējošas grupas – „Lie lie sister”, „Strong mint” un „The seventh floor”.

Visas trīs grupas radušās 2010. gadā, taču šajā īsajā laikā jau paspējušas sevi apliecināt gan koncertos, gan dažādos konkursos. Šobrīd grupas sacenšas Radio 101 konkursā un cer iegūt balvu – debijas albuma ierakstu.

„Lie lie sister” ir indie/ alternative rock grupa, kurā apvienojušies četri dalībnieki ar pavisam atšķirīgām muzikālām ietekmēm, savā radītajā mūzikā savieno agresīvas un skaļas ģitāras partijas ar sapņainu, melodisku vokālu. Pagājušajā gadā grupa uzvarēja jauno grupu konkursā un ieguva iespēju uzstāties lielākajā pašmāju mūzikas festivālā „Positivus 2010”.

Grupa „Strong mint” savas spēlētās mūzikas stilu raksturo kā blūzroka un garage revival apvienojumu. Vairāki mūzikas kritiķi „Strong mint” atzinuši par vienu no spēcīgākajām šī brīža jaunajām grupām.

„The seventh floor” apvienojušies četri puiši no dažādām Latvijas malām un ar dažādu muzikālo ietekmi, taču satikušies Ventspilī un kopā spēlē pop/punk.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: 1,00 Ls.

Norises laiks: 03.06.2011. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV