Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

3
Jūnijs
Piektdiena
22:00

Ska-punk vakars ar „Plush Fish” un „Cacophonics”

Fonoklubs
Cēsis, Rīgas iela 47

3. jūnijā plkst. 22:00 bezmaksas koncertu „Fonoklubā” sniegs Maskavas ska-skate grupa „Plush Fish” un pašmāju Cacophonics.

„Plush Fish” mūzikā ir dzirdamas ietekmes no visdažādākajiem mūzikas žanriem – sākot ar funk un reggae, beidzot ar hip-hop un hardcore. To visu apvienojot ar lirikām, kas savā daiļrunībā noteikti neatpaliek no Latvijas auditorijai labāk pazīstamās grupas „Leningrad”, „Plush Fish” uzstāšanās ir īpaši enerģiskas un unikālas. Vienpadsmit gadu ilgajā pastāvēšanas laikā, apvienība Krievijas auditorijai īpašus komentārus neprasa, par ko liecina arī uzstāšanās lielākajos valsts alternatīvajos festivālos un skatuves dalīšana ar tādām apvienībām kā „Vanilla Sky” (Ita), „The Gammits” (ASV), „P.O.Box” (Fra) un „Spitfire” (Ru).

Savu pirmo turneju ārpus NVS valstīm „Plush Fish” iesāk ar vairākiem koncertiem Latvijā, ciemojoties arī Cēsīs, „Fonoklubā”. Koncertu iesildīs pazīstamā pašmāju pop punk grupa „Cacophonics”, kas šobrīd strādā pie sava jaunā minialbuma "Thank You for adding us", kurā iekļautās dziesmas varēs dzirdēt arī šinī koncertā.

Norises laiks: 03.06.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV