Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

7
Augusts
Svētdiena
18:00

Vasaras koncerts „Klasika Dzintaros”

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) turpina tradīciju un aicina klausītājus 7. augustā doties un Dzintaru koncertzāli Jūrmalā, lai vasaras vakarā izbaudītu klasiskās mūzikas programmu. Koncerta solists būs jaunais un talantīgais vijolnieks no Pēterburgas, Starptautiskā Paganīni konkursa laureāts Sergejs Dogadins, savukārt pie diriģenta pults – Latvijā labi pazīstamais un publikas iemīļotais zviedru diriģents Ūla Rudners.

Koncerta aizraujošo programmu veido Ludviga van Bēthovena Trešā uvertīra „Leonora”, kas tiek uzskatīta par izcilāko un vērienīgāko no četrām operai „Fidelio” sarakstītajām uvertīrām, Žana Sibeliusa vienīgais koncertžanra darbs – ārkārtīgi virtuozais un mūzikas valodas ziņā oriģinālais Vijoļkoncerts, kā arī angļu komponista Edvarda Elgāra noslēpumainie portretējumi Variācijās „Enigma”.

Koncerta sākums plkst. 18:00.

Norises laiks: 07.08.2011. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV