Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

14
Jūlijs
Ceturtdiena
19:00

Izrāde "Policija"

Dirty Deal Teatro
Maskavas iela 12/2, Rīga

14. jūlijā plkst. 19:00 „Dirty Deal Teatro" tiks demonstrēta jaunā režisora Kārļa Krūmiņa izrāde „Policija". Izrāde veidota pēc pazīstamā poļu rakstnieka Slavomira Mrožeka lugas „Policisti" motīvem.

Valstī ir plaukstoši laiki – visi tās pavalstnieki ir tik laimīgi un apzinīgi, ka noziedzības līmenis ir sarucis līdz apaļai nullei, tādēļ tiek nolemts likvidēt policijas instanci. Lai glābtu savu ādu, policistiem steidzami jāatrod vismaz viens noziedznieks, bet, to nespēdami, viņi meklē glābiņu, upurējot savu kolēģi. Komiski muzikāls stāsts, kas velk paralēles ar šodienas situāciju Latvijā.

Jaunais režisors Kārlis Krūmiņš izrādi iecerējis veidot kā muzikālu drāmu. Radošajā komandā kā aktieri piedalās citi jaunie režisori - Valters Sīlis, Andrejs Polozkovs, Edgars Kaufelds, kā arī mūziķis Jumis Ločmelis un māksliniece Marija Vasečko.

Režisors par izrādi stāsta: „Šī izrāde ar operetes, mūzikla un komēdijas elementiem ir nevis par kādu konkrētu oligarhu un viņa noziegumiem, bet tā pēta sabiedrības fenomenu, kad cilvēki turpina mīlēt savu pāridarītāju. „Jā, viņš zog, bet dod arī citiem." vai tiešām tas ir labākais, ko varam vēlēties?"

Režisors: Kārlis Krūmiņš
Spēlē: Valters Sīlis, Andrejs Polozkovs, Edgars Kaufelds, Jumis Ločmelis
Māksliniece: Marija Vasečko

Biļetes cena gan iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīzes” kasēs unwww.bilesuparadize.lv, gan pirms izrādes teātra kasē- 5 LVL, studentiem, skolēniem, pensionāriem – 3 LVL.

Norises laiks: 14.07.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV