Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

14
Jūlijs
Ceturtdiena
19:30

Mumij Troll

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

14. jūlijā plkst. 19:30 Dzintaru koncertzālē festivāla „Mūzika un kino” ietvaros koncertēs Krievijas rokgrupa „Mumij Troll”.

Dzintaru koncertzālē grupa piedāvās īpašu programmu, kurā būs iekļautas dziesmas, kas skanējušas mākslas („Piter FM”, „Dienas sardze”, „Azazēls”, „Grāmatu nolaupītāji”, „Mīlestība un lielpilsēta”) un animācijas filmās („Kungfu panda”, „Nezinītis un Barabass”). Lai gan dziesmas ir ļoti dažādas, tās vieno izpildītāja velnišķīgā elegance un neizsmeļamā harizma.

2011. gada labākajai rokgrupai ir liela pieredze skaņu celiņu veidošanā, tāpēc visas koncertā skanošās dziesmas būs hiti. Tomēr reizēm uzmācas bažas, ka, maksimāli koncentrējot uzmanību tam, lai dziesma atbilstu filmas gaisotnei, mākslinieks var zaudēt savu unikālo stilu un izsmalcināto mūzikas izjūtu, kuras dēļ mēs viņu tik ļoti mīlam.

Biļetes iegādājamas "Biļešu Servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 14.07.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV