Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

16
Jūlijs
Sestdiena
19:30

Emirs Kusturica un „The No Smoking Orchestra”

Dzintaru koncertzāle
Turaidas iela 1, Jūrmala

16. jūlijā plkst. plkst. 19.30 koncertzālē „Dzintari” Starptautiskā festivāla „Mūzika un kino” ietvaros koncertēs Emirs Kusturica un viņa „The No Smoking Orchestra”, turklāt viņš ir arī šī festivāla patrons. Lai gan šī nebūs kolektīva pirmā uzstāšanās Jūrmalā, šoreiz tiks piedāvāta īpaša, pārsteigumu pilna programma.

”The No Smoking Orchestra” ir kā laba filma – tajā virmo negaidīti sižeta samezglojumi un pavērsieni. Savas pastāvēšanas laikā grupa ir sniegusi tūkstošiem koncertu, un, lai kurā pasaules malā viņi uzstātos, zāle allaž ir pārpildīta. Huligāniskā izturēšanās un šķietami nesavietojamu stilu apvienojums, sākot no folkmūzikas un beidzot ar pankroku, aizrauj skatītāju. Ļaudamies neizmērojamajam pozitīvisma lādiņam, kas plūst no skatuves, ikviens kļūst par šova daļu un jūtas kā jautrā balagānā vai čigānu taborā.

Biļetes iegādājamas "Biļešu Servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 16.07.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV