Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

15
Oktobris
Sestdiena
20:00

Anna Calvi

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

15. oktobrī koncertu klubā Palladium Rīga uzstāsies jaunā un daudzsološā britu mūziķe Anna Calvi. Simpātiskā dziesmu autore, dziedātāja un ģitāriste ir viena no šā gada aktuālākajām jaunajām britu dziesminiecēm, kuras unikālais, tumši atmosfēriskais romantiskais pops jau paguvis savaldzināt daudzu fanus.

Anna Calvi iedvesmojusies gan no 20. gadsimta klasiskās mūzikas, gan mācījusies radošumu no roka leģendām Jimi Hendrix un Captain Beefheart, bet dziedāšanu no tādām zvaigznēm kā Edith Piaf un Nina Simone. Anna Calvi ir radījusi brīnišķīgu debijas albumu, kas ir mistisks, dekadentisks, nostalģisks un novatorisks reizē. Albums pilnībā attaisnojis Annas Calvi atbalstītāju Brian Eno un Nick Cave ieguldījumu mūziķes karjeras aizsākumā un guvis plašu kritiķu un publikas atzinību.

Annas Calvi uzstāšanās ir hipnotizējošas – mūziķes pārsteidzošā ģitāras spēle un īpatnējā balss nebūt nesaskan ar meitenīgo un trauslo izskatu. Annas ģitārspēle ir unikāla. Ar ģitāru viņa rada skaņas, kas tuvākas citiem mūzikas instrumentiem – klavierēm vai pat veselam orķestrim. Ar savu mūziku, kuru bieži raksturo kā jauno gotu mūziku, Anna Calvi vēlas radīt kaisles un brīvības izjūtu, kādu viņa pati gūst klasiskajā mūzikā, un viņai tas ļoti labi izdodas.

Biļetes no Ls 11.00 pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Norises laiks: 15.10.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV