Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

22
Septembris
Ceturtdiena
19:00

Eiropas dārgumi

Teātra nams Jūras vārti
Karlīnes iela 40, Ventspils

22. septembrī plkst. 19:00 Teātra nams Jūras vārti jauno koncertsezonu atklās ar Liepājas Simfoniskā orķestra (LSO) un izcilu mūziķu viesošanos. Jaunizveidotā cikla “Eiropas dārgumi” pirmajā koncertā LSO muzicēs kopā ar dāņu trompetes virtuozu Ketilu Kristensenu un vienu no Eiropas izcilākajiem diriģēšanas profesoriem – vācieti Lucu Kēleru.

LSO sezonas atklāšanas koncertā Ketils Kristensens kopā ar orķestri atskaņos nepārspējamo Jozefa Haidna Trompetes koncertu. Skanēs arī Volfganga Amadeja Mocarta 40.simfonija un Johannesa Brāmsa 2.simfonija. LSO vadītājs Uldis Lipskis ir patīkami satraukts: „Mēs atskaņosim simfoniskās mūzikas virsotnes. Tie ir skaņdarbi, kurus zina visi. Tie ir milži! Orķestrim ir jāiegulda liels darbs šo skaņdarbu sagatavošanā. Tāpēc atskaņot šo mūziku mums ir gan prieks, gan izaicinājums, gan arī liela atbildība reizē, jo nereti vieglāk ir atskaņot nezināmu mūziku.”

Biļetes cena: Ls.3.00, 4.00, 5.00. Biļetes iegādājamas t/n Jūras vārti un visās Biļešu Serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 22.09.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV