Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Pasākumi

3
Decembris
Sestdiena
19:00

Grupas „Iļģi” 30 gadu jubilejas koncerts

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

3. decembrī plkst. 19:00 koncertzālē „Palladium” grupa „Iļģi”  sniegs 30 gadu jubilejas koncertu.
 
Klausītājiem būs iespēja dzirdēt daudzpusīgu programmu, sākot no rāmām, instrumentāli intravertām melodijām līdz dzīvesprieku raisošiem, enerģiskiem latviešu dančiem. Muzikālo piedzīvojumu saviem klausītājiem “Iļģi” veidos kopā ar draugiem un bijušajiem dalībniekiem - Zani Šmiti, Birutu Ozoliņu, Miku Čavartu, Arnoldu Kārkli, Juri Riekstiņu, Juri Kroiču, Jāni Abenu u.c.

„Iļģi” ir unikāla mūzikas grupa Latvijā, kas bez pārtraukuma radoši  darbojusies 30 gadus. Smeļoties iedvesmu no latviešu folkloras, tā radījusi pati savu, oriģinālu mūziku, paverot klausītājiem durvis uz līdz tam nezināmu muzikālu pasauli; izglītojusi un pietuvinājusi latviešu senākās mūzikas izpratnei ne vienu paaudzi vien. „Iļģi” tulkojuši seno, aizmirsto valodu - mūsdienīgi, izmantojot savam laikam drosmīgus muzikālus paņēmienus. „Iļģus” uzskata par postfolkloras stila izveidotājiem Latvijā.

Grupas dalībnieki ir Ilga Reizniece, Māris Muktupāvels, Gatis Gaujenieks, Egons Kronbergs un Mārtiņš Linde.

Biļetes pieejamas „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv. Tikai pirmās biļetes pieejamas par īpašo cenu - LVL 6,00.

Norises laiks: 03.12.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV