Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

11
Novembris
Piektdiena
20:00

Ewert And The Two Dragons

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

11. novembrī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies patlaban aktuālākā Igaunijas grupa Ewert And The Two Dragons. Koncerta viesmākslinieki būs enigmātiskā igauņu mūziķe Iiris un zviedru alternatīvā roka apvienība Skilla.

Divkārtējie Positivus festivāla viesi Ewert And The Two Dragons ir viena no aizvadīto gadu visveiksmīgākajām Igaunijas muzikālajām apvienībām, kas ieguvusi plašu atbalstītāju loku arī ārpus dzimtenes robežām. Igaunijas lielākais dienas laikraksts Eesti Ekspress grupu nodēvējis par “breakthrough artist of 2011", savukārt otrs lielākais Somijas mūzikas medijs Rumba igauņus atzina par labāko grupu 2010. gada Positivus festivālā.  

Pēc koncerta par dejām gādās dīdžeji Toms Grēviņš un Uldis Rudaks.

Biļetes uz koncertu “Biļešu serviss” kasēs un internetā būs pieejamas no 5. oktobra un tikai pirmajā tirdzniecības dienā maksās Ls 5.00. Pēc tam biļešu cena būs Ls 7.00.

Norises laiks: 11.11.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV