Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

15
Oktobris
Sestdiena
19:30

Sitaminstrumentu zvaigznes Spīķeros

Spīķeru koncertzāle
Maskavas iela 4, korp. 1, Rīga

15. oktobrī plkst. 19:30 Spīķeru koncertzālē daudzsološais  sitaminstrumentālists Guntars Freibergs piedāvās savu jauno programmu, kuru mūziķis atvedis uz Rīgu kopā ar franču ievērojamo mūziķi un improvizētāju, vibrafona un marimbas spēles iespēju drosmīgu paplašinātāju Emanuelu Sēžurnē.

Par koncerta programmu jaunais mūziķis saka: “Koncerta mērķis ir iepazīstināt klausītājus ar marimbas un vibrafona muziku, parādīt visā pilnībā tās neizsmeļamās iespējas,  ko sniedz šie divi melodiskie sitaminstrumenti. Nosaukums ‘sitaminstrumenti’ gan var radīt mānīgu iespaidu. Ļoti iespējams, pēc šī koncerta klausītājiem būs liels pārsteigums par to, ka marimba un vibrafons tiek pieskaitīti sitaminstrumentu pulkam. Koncertprogramma veidota ļoti krāšņa. Tā pārstāv plašu emociju gammu no pazīstamā minimālista Stīva Reiha ģeometriski pulsējošajam “Elektriskajam kontrapunktam” līdz pat ļoti romantiskajām Hesusa Salvadora Čapi un Emanuela Sēžurnē kompozīcijām. Skanēs gan vibrafona un marimbas duets, gan mūzika marimbai solo.”

Norises laiks: 15.10.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV