Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

11
Februāris
Sestdiena
20:00

Lamb

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

11. februārī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies viena no interesantākajām britu elektroniskās mūzikas apvienībām – Lamb.

Mančestrā dibinātā elektroniskās mūzikas dueta Lamb sastāvā muzicē britu producents Endijs Barlovs (Andy Barlow) un dziedātāja, dziesmu autore Lū Roudsa (Lou Rhodes). Plašāku atpazīstamību un komerciālus panākumus duetam nodrošināja populārākie singli “Górecki” un “Gabriel”. Kaut arī duets savu darbību aizsāka 1996. gadā Mančestrā, Lamb nereti saista ar Bristoles apvienībām deviņdesmitajos gados tik raksturīgo triphopa skaņu. Lamb muzikālo skaņu papildina savdabīga džeza, dub, breakbeat un drum and bass sintēze, kā arī Lū Roudsas spēcīgie vokālie elementi.

2010. gada nogalē grupa iepriecināja savus cienītājus, paziņojot par piektā studijas albuma “5” izdošanu. Fanu rīcībā šis albums nonāca jau šā gada maijā, bet oficiāli Lielbritānijā un citur Eiropā klajā nāca jūnijā.

Koncertu iesildīs britu indie grupa The Ramona Flowers un dziesminieks Jay Leighton.

Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 11.02.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV