Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

11
Novembris
Piektdiena
23:00

„IndyGo” un „ Art Of Keeping Secrets”

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas LMT Kamerzāle
Raiņa bulvāris 23, Rīga

Piektdien, 11. novembrī, plkst. 23:00 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas „IndyGo” un „ Art Of Keeping Secrets”.

„IndyGo” dibināta 2002. gadā. Savā darbības laikā pabijusi dažādos ampluā - gan "tas ansamblis - festivālu uzvarētājs", gan "tā grupa ar ierakstu līgumu", gan "apvienība, kura Gada Balvā konkurē ar popgrupām", toties tagad mūziķi par sevi saka „Esam brangi atpūtušies no visas tās kņadas, lai attīrītos no visas pievienotās vērtības, kas nav saistīta ar mūziku. Pēdējos gados, domājot vai tam visam ir nepieciešams turpinājums, stoiciskā mierā spēlējām savā pagrabiņā, rakstījām jaunas, pārāk garas, radio nederīgas dziesmas”.

Pēc disku „Indygo un „Under Construction EP” izdošanas grupa bija paņēmusi radošu pauzi, lai tagad atgrieztos oriģinālā sastāvā, svaigā skanējumā. Kas nav mainījies? Lepnums par savu darbu un vēlme parādīt pāris skaņas saviem domubiedriem - mūzikas mīļiem.

„IndyGo” atgriešanās koncertā kā viesi uz skatuves kāps muzikālā apvienība „ Art Of Keeping Secrets”. Grupa radusies 2009. gada beigās, kopā sanākot dažāda rakstura un pieredžu mūziķiem. Tās dalībnieki spēlējuši un spēlē joprojām tādās apvienībās kā „Cilvēks ar Putniņu”, „ak69”, „Audio Maize”, „Headshots”, „Sidemind”.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa 2,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv.

Norises laiks: 11.11.2011. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV