Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

29
Decembris
Ceturtdiena
19:00

LNSO Jaungada koncerts

Lielā Ģilde
Amatu 6, Rīga, LV-1050

29. decembrī plkst. 19:00 Lielajā Ģildē Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris aicina uz tradicionālo Jaungada koncertu, solot krāšņu un neaizmirstošu muzikālo piedzīvojumu.

Gada noslēgumā LNSO aicina ļauties trakulīgiem deju ritmiem – no Dvoržāka kaislīgajām slāvu dejām līdz pat aizkustinoši naivajai Čaikovska svītai "Riekstkodis" orķestri vedīs mūzikas pasaules jaunā sensācija – diriģēšanas brīnumbērns Iljičs Rivass no Venecuēlas, kurš savos 18 gados ar panākumiem jau debitējis pie vairāku ievērojamu Eiropas un ASV orķestru diriģenta pults. Temperamentīgā koncerta programma un diriģenta puiciskā aizrautība ikvienam solai sniegt nepieciešamo optimisma devu jauna gada sākumam.

Programma: Antonīns Dvoržāks Fragmenti no cikla „Slāvu dejas”, Eitors Villa-Loboss Svīta Nr. 4 no cikla „Brazīlijas bahiānas”, Kamils Sen-Sānss „Bakhanāle” no operas „Samsons un Dalila”, Klods Debisī „Mazā svīta”, Pēteris Čaikovskis Svīta no baleta „Riekstkodis” un Alberto Džinastera Baletsvīta Estancia.

Norises laiks: 29.12.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV