Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

16
Decembris
Piektdiena
19:00

Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk“

Rīgas Mateja baznīca
Matīsa iela 50b, Rīga

16. decembrī plkst. 19.00 Mateja baznīcā notiks Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk“. Koncertā piedalīsies grupa “Jorspeis”, Valdis Indrišonoks, Anete Kozlovska, Jānis Strapcāns, Lība Ēce-Kalniņa, kamerkoris „Matejs“, jauniešu koris „Mūza“ un īpašie viesi.

Koncertā skanēs Ziemassvētku laika mūzika un gaidāmi jauki, muzikāli pārsteigumi. Koncertu dalībnieki, sekojot katrs savai sirdsbalsij, ir radījuši lieliskas dziesmas, dziļākajā būtībā tās ir savā starpā vienotas, Ziemassvētku laikam tuvas un atbilstošas. Vairākas koncerta programmā iekļautās dziesmas būs pirmatskaņojumi vai plašākai publikai mazāk pazīstami skaņdarbi. Koncertā skanēs arī vairākas tradicionālas Ziemassvētku un Adventa laika dziesmas, kas ietērptas pašu koncerta dalībnieku veidotos aranžējumos, un popularitāti ieguvušas, agrāk tapušas kompozīcijas.

Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Norises laiks: 16.12.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV