Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

25
Decembris
Svētdiena
23:00

Jauniešu kora Balsis Ziemassvētku koncerts

Anglikāņu baznīca
Anglikāņu ielā 2a, Rīga

25. decembrī plkst. 23:00 jau divpadsmito gadu Jauniešu koris Balsis aicina klausītājus uz tradicionālo Ziemassvētku koncertu Sv.Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā. Šajos Ziemassvētkos pasaules pirmatskaņojumu, autoram klātesot, piedzīvos Kanādas komponista Peter-Anthony Togni speciāli korim Balsis veltītā Missa Liberationis.

Kā ierasts, koncerts norisināsies divās daļās, un tā pauzē koncertu apmeklētāji tiks cienāti ar karsto dzērienu un koristu pašceptām piparkūkām. Šogad koncertu otrajā daļā klausītājus priecēs dziesminieks Goran Gora ar īpaši sagatavotu programmu, koris kopā ar stīgu ansambli, atskaņojot fragmentus no Valta Pūces cikla Gadalaiki, Ziemas ceļi, kā arī ērģelniece Kristīne Adamaite, kura kopā ar koristiem un koncertu apmeklētājiem kopīgi izdzīvos pazīstamo Ziemassvētku dziesmu stāstus.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, kā arī stundu pirms pasākuma koncerta norises vietā. Biļešu cenas – Ls 5.00 un Ls 2.00 pensionāriem (biļešu skaits ierobežots).

Norises laiks: 25.12.2011. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV