Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

23
Decembris
Piektdiena
20:00

Melnā Egle

Melnā piektdiena
Brīvības gatve 193c, Rīga

Piektdien, 23.decembrī, klubā "Melnā Piektdiena" tiks pušķota "Melnā Egle" – vairāku grupu koncerts ar atrakcijām, pārsteigumiem un dāvanām.
 
Katrai eglei sava rota, arī šai: 23.decembra vakaru pušķos grupa „Rūsa”, ko personificē nemainīgais roka mākslinieks Viesturs Polikarps.
 
„Rūsu” var pieteikt ar trim pašpietiekamiem faktiem. Pirmais: grupa dibināta 1987. gadā (!), kad četri jauni un, protams, feini cilvēki, apvienojās kompānijā, ko nosauca "Rūsa". Otrais: jau grupas pirmsākumos radās pirmās dziesmas, no kurām dažas tiek spēlētas vēl šobaltdien. Trešais: grupas sastāvs ir plūdis un mainījies, līdz beigu beigās tas sarucis līdz maģiskajam skaitlim trīs, kam "Rūsa" ir palikusi uzticīga joprojām. No pirmsākumiem līdz šodienai „Rūsu” stutē un faktiski personificē tās basģitārists un dziedātājs V. Polikarps.

Rokenrola veterānus iesildīs grupas „9horizon”, „Totenkopf” un „Apēdājs”.

Koncerta sākums pl. 20.00, klubs būs atvērts no pl. 19.00.

Ieeja - Ls 2. 

Norises laiks: 23.12.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV