Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

12
Aprīlis
Ceturtdiena
20:00

Zucchero

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

12. aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Zucchero. Koncerts notiks pasaules tūres "Chocabeck World Tour 2012“ ietvaros.

Zucchero (Adelmo Fornaciari) ir dzimis 1955.gadā Roncocesi, Itālijā.

Karjeras laikā Zucchero ir uzstājies uz pasaules prestižākajām skatuvēm, apbraukājis teju visu pasauli. Savas mūzikas karjeras laikā viņš ir dziedājis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Stings, Eltons Džons, Stīvijs Vonders, Vangelis, Queen, Maikls Džeksons, Toms Džounss, Pēters Geibriels, B.B.King, Šerila Krova. Zucchero albums "Shake“ ar singlu "Baila (Sexy Thing)“ kļuva par platīna disku. Savukārt albums "Fly“ sasniedza topa virsotnes vairākās Eiropas valstīs uzreiz pēc tā iznākšanas. "Fly“ albuma tūres ietvaros Zucchero apbraukāja vairāk nekā 150 valstis un gandrīz visi koncerti bija absolūti izpārdoti.

Zucchero pēdējais albums "Chocabeck" tiek atzīts par vienu no labākajiem, ja ne labāko albumu, ko viņš jebkad ir uzrakstījis.

Biļetes iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 12.04.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV