Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

23
Decembris
Piektdiena
22:00

Forshpil

Bubamara
Audēju iela 8, Rīga

23. decembra vakarā pasaules mūzikas krogā "Bubamara" gaismas svētkos Hanukkah varēs virpināt dreidel spēles kauliņus un klausīties ebreju tradicionālajā skaņu mākslā sakņotu mūsdienīgu mūziku grupas Forshpil (http://www.forshpil.com) sniegumā. 
 
Kvartets Forshpil – 2003. gadā Rīgā dibināts kolektīvs kas, nezaudējot sakņu izjūtu un demonstrējot tradīciju pārzināšanu, jaunu skanējumu piešķir ebreju tradicionālajai mūzikai – hasidu dziedājumiem, klezmeru melodijām, jidišā skandētām mīlas dziesmām. Plašam klausītāju lokam Latvijā prasmīgais un lietpratīgais kolektīvs pazīstams kopš 2009. gada, kad kopā ar grupu Dzelzs vilks ierakstītais albums “Borsh” tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai kā labākais alternatīvās mūzikas albums.

Pēc koncerta radio NABA DJ Ernesto atskaņos gan Austrumeiropai raksturīgās klezmer melodijas, gan ebreju mūziku no visas pārējās pasaules.

Ieeja – bez  maksas.

Norises laiks: 23.12.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV