Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

30
Decembris
Piektdiena
21:00

Dirty Deal Audio

Kaņepes Kultūras centrs
Skolas iela 15, Rīga

30. decembrī mūziķu un bītmeikeru kolektīvs 'Dirty Deal Audio' 'Kaņepes Kultūras centrā' aicina uz 2011. gada noslēguma nakti.

Mūziku atskaņos 'Dirty Deal Audio' mūziķi un bītmeikeri traka melodija, Netīrās cilpas, Oriole, Niklavz, Kodek, Ohmtek; dzirdēsim gan klasisku instrumentālo hiphopu, gan eksperimentālākus bītus ar latviešu estrādes mūzikas sampliem, gan 8bit, skwug un  pašmāju Skweee mūziku.  Video fonu pasākumā nodrošinās Vj Daavis un Vok (RU)

Šī vakara ārvalstu viesis ir viens no retajiem Skweee mūzikas pārstāvjiem Francijā 'Wankers United', kurš vairākkārt izdevis savus ierakstus sadarbībā ar Skweee mūzikas mātes leiblu 'Harmonia records' un ir aktīvs šī žanra pārstāvis Francijā.

Šī vakara papildus bonusi ir daudzsološais latviešu bītmūzikas censonis Oriole prezentēs savu jauno EP “Mushroom Music Vol. 2”;  bāra telpā uz video sienas UMKA.lv izrādes 'KUSTOŅI' ('Dirty Deal Teatro', 2007.g), Maijas Kurševas performatīvs VHS, komiksu žurnāla 'kuš!' animācijas un Krišjāņa Rijnieka un Irīnas Špičakas video instalācija.

Sākums — plkst. 21:00.

Ziedojums — Ls 2.

Norises laiks: 30.12.2011. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV