Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

12
Aprīlis
Ceturtdiena
20:00

Russian Circles

Ģertrūdes ielas teātris
Ģertrūdes iela 101 a, Rīga

12. aprīlī ar savu pirmo un vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies instrumentālās ģitārmūzikas trio "Russian Circles" no Čikāgas Amerikas Savienotajās Valstīs. Koncerts notiks Ģertrūdes ielas teātrī. Koncerta sāums plkst. 20:00.

Ar kopš 2006. Gada iznākušajiem pilnmetrāžas albumiem "Enter", "Station", "Geneva" un pagājušā gada oktobrī izdoto "Empros", grupa ir nostiprinājusies uz desmitgades spilgtāko žanra kolektīvu pjedestāla. Vēl vairāk, savā 2011. gada labāko ierakstu kopsavilkumā vietnes "The Silent Ballet" veidotāji "palūguši" grupu "Pelican" paiet malā, dodot vietu "Russian Circles" un viņu "Empros". Ierakstu liela daļa kritiķu atzinuši par grupas līdzšinējās daiļrades virsotni, kurā "apkopots labākais no iepriekš paveiktā, reizē iezīmējot virzienu, kurā grupa dodas šobrīd" (Allmusic.com).

"Russian Circles" koncertā Rīgā ievadīs agresīvus žanrus izaicinošais kolektīvs “Deafheaven” no Sanfrancisko, ASV.

Jaunais, bet šobrīd strauji atzinību iemantojošais kvintets savā mūzikā cenšas jaukt robežas postroka nesteidzīgo episkumu, melnā jeb “blekmetāla” eksperimentiem un šīs tūkstošgades hardcore instrumentālo un vokālo estētiku.

Biļetes uz koncertu nopērkamas bezrindas.lv.

Norises laiks: 12.04.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV