Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

4
Februāris
Sestdiena
20:00

IKKI un The Zombie Kids

Monsterparks
Kroņu iela 13A, Rīga

4. februārī Monster Energy parkā otrās gadadienas svinībās uzstāsies Spānijas elektroniskās mūzikas populārākie dīdžeji IKKI un The Zombie Kids.

IKKI jeb īstajā vārdā Ikki Jurgensen jaunībā spēlējis ģitāru metāla grupā, taču plašākai sabiedrībai kļuva zināms, apvienojot populārus metāla skaņdarbus un elektronisko mūziku. Dažu gadu laikā viņš kļuvis par Madrides elektroniskās mūzikas krusttēvu. Šajā viesošanās reizē Rīgā IKKI pavadīs viens no pieprasītākajiem spāņu dīdžeju duetiem - The Zombie Kids.

The Zombie Kids pārstāvji, producenti un DJ’i Edgar Candel Kerri un Cumhur Jay apvienojās tikai pirms pāris gadiem un jau ir radījuši revolūciju Spānijas klubu dzīvē, savos pasākumos ik nedēļu pulcējot vairāk nekā divtūkstoš cilvēkus. Viņu mūzikas stils nav nosakāms – tā ir attieksme.

No plkst. 20:00 notiks Baltic Snowpark Agency snovborda un frīstaila slēpošanas paraugdemonstrējumi. Vakara gaitā uzstāsies DJ Dub:ra, DJ Uģis no Veto un DJ E:91.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas Biļešu Servisa kasēs un internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/sports/ekstremais_sports/?concert=98811, to cena – Ls 4, no 23. janvāra – Ls 5.

Sākums plkst. 20:00, ieeja no 18 gadu vecuma.

Norises laiks: 04.02.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV