Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

3
Februāris
Piektdiena
21:30

Milans Kovačevičs + Kaspara Bērziņa gleznojumu izstādes Bona et mala. Corrigenda (Tikumi un trūkumi

Bubamara
Audēju iela 8, Rīga

Piektdien, 3. februārī, pulksten 22 pasaules mūzikas krogā "Bubamara" viesosies Milans Kovačevičs (http://www.youtube.com/watch?v=TYfYCmXU4c4&feature=youtu.be) – serbu mūziķis, kas akustiskās ģitāras pavadījumā dzied folka, blūza klasiku un mūsdienu populārās mūzikas pērles. Pēc tam – deju vadītājs Speiss ar karstasinīgu Balkānu mūzikas diskotēku.
 
Pulksten 21.30 piektdienas vakaru ievadīs Kaspara Bērziņa gleznojumu izstādes Bona et mala. Corrigenda (Tikumi un  trūkumi, kas jālabo) atklāšana. Autors ir kultūras vēstures un mākslas vēstures skolotājs, kas nesenākajā laikā rīko pa vienai personālizstādei gadā. Visuma spēka roka, debesjuma krāsainās grafikas, Latvijas ainavas – "Bubamarā" apskatāmajā izstādē ir darbi, kas tapuši gan glezniecības tehniku apgūšanas sākumlaikos, gan pavisam nesen. Kā savu izstāšu atvēršanas svētkos ieradis, arī šoreiz autors lasīs savu dzeju.

Ieeja - bez maksas.

Norises laiks: 03.02.2012. 21:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV