Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

3
Marts
Sestdiena
16:00

Xylem Trio

Dikļu pils
Dikļi, Dikļu pagasts, Kocēnu novads, LV-4223

3. martā plkst. 16:00 Dikļu pilī koncertēs Xylem Trio Riharda Zaļupes, Raimonda Petrauska un Oskara Petrauska sastāvā. Koncerta programmā skanēs skaņdarbi no albuma "In The Mood of Giya Kancheli", kā arī citas Kancheli skaņdarbu aranžijas.

Albumu "In The Mood of Giya Kancheli" caurstrāvo pasaules un filmu mūzika ar akadēmiskās mūzikas akcentiem un džeza improvizācijām. Radīšanas process ir bijis aizraujošs gan Xylem Trio puišiem, gan pašam komponistam. "Tas, ko dzirdēju, mani patīkami pārsteidza. Reizē ar augstu profesionālo sniegumu izjutu ikviena jaunā mūziķa individuālo pieeju. Īpaši vēlos izcelt faktu, ka, pateicoties šiem jaunās paaudzes pārstāvjiem, mana mūzika ieguvusi jaunas un nebijušas šķautnes. Par to esmu viņiem bezgala pateicīgs!" sadarbību komentēja pasaulslavenais gruzīnu komponists Gija Kančeli.

Biļešu cena - 8 Ls, biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu paradīzes kasēs.

Norises laiks: 03.03.2012. 16:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV