Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

17
Februāris
Piektdiena
18:00

Koncerts “Mūžam dzīvā klasika”

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija
Kr. Barona iela 1, Rīga, LV-1050

Piektdien, 17. februārī plkst. 18.00 JVLMA Lielajā zālē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris un diriģents Mārtiņš Ozoliņš aicina mūzikas interesentus uz simfoniskās mūzikas koncertu “Mūžam dzīvā klasika”. Kopā ar orķestri pirmo reizi muzicēs solists fagotists Raimonds Almanis.

Koncertprogrammai “Mūžam dzīvā klasika” izvēlēti izteikti klasiski, krāsaini un muzikāli spilgti skaņdarbi. Skanēs Johannesa Brāmsa Traģiskā uvertīra d moll op. 81, Karla Marijas fon Vēbera Koncerts fagotam ar orķestri F dur op. 75 un Ludviga van Bēthovena Sestā simfonija F dur op. 68, kas pazīstama arī kā Pastorālā.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī stundu pirms koncerta tā norises vietā. Biļešu cena Ls 3; pensionāriem, studentiem, skolēniem, uzrādot apliecības – Ls 1.

Norises laiks: 17.02.2012. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV