Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pasākumi

22
Marts
Ceturtdiena
19:00

Igora Stravinska „Zaldāta stāsts

Lielā Ģilde
Amatu 6, Rīga, LV-1050

22. martā plkst. 19:00 Lielajā Ģildē klasiskās mūzikas un teātra mākslas cienītājiem tiks piedāvāts teatrāli muzikāls uzvedums - Igora Stravinska „Zaldāta stāsts”.

Šogad jau labi pazīstamo LNSO Kamermūzikas dienu ietvaros, kuras notiks no 20. marta līdz 25. martam, kā vienu no krāšņākajiem pasākumiem aicināsim iepazīt Igora Stravinska muzikāli dramatisko kamerdarbu „Zaldāta stāsts” – pabaisu, bet asprātīgu parodiju par krievu tautas pasakās bieži sastopamo zaldātu, kurš iemaina velnam dvēseli pret laicīgiem labumiem. Darbs sarakstīts septiņiem instrumentiem un trim aktieriem, bet mūzikā inovatīvi apvienoti džeza, valša, tango un marša elementi.

Uzvedumā piedalīsies aktieri Rihards Lepers, Artūrs Krūzkops un Karīna Tatarinova.

Muzikālo pavadījumu izpildīs LNSO mūziķi: Tatjana Ostrovska (vijole), Jānis Semjonovs (fagots), Mārtiņš Circenis (klarnete), Kristaps Pētersons (kontrabass), Andris Ābelīte (trompete), Kaspars Majors (trombons), Edgars Saksons (perkusijas).

Video pojekcijas: Agnese Surkova

Diriģents: Andris Vecumnieks.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Norises laiks: 22.03.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV