Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

15
Aprīlis
Svētdiena
19:00

Koncerts „Dziesmas bez vārdiem”

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

15. aprīlī plkst. 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Džeza dienu ietvaros notiks Liepājas Simfoniskā orķestra (LSO) un maestro Raimonda Paula koncerts „Dziesmas bez vārdiem”.

Džeza dienu koncertā publikai būs iespēja dzirdēt Raimonda Paula jaunāko instrumentālo programmu „Dziesmas bez vārdiem”, ietverot gan zināmas, gan retāk dzirdētas, gan arī nedzirdētas Paula melodijas no teātra izrādēm un kinofilmām. Koncertā piedalīsies arī maestro ilggadējie skatuves partneri, džeza mūziķi – kontrabasists Andris Grunte un sitaminstrumentālists Māris Briežkalns. Skanējumu ir aicinātas papildināt arī vokālā trio „Limonāde” dziedātājas – Kristīne Tkačuka, Ieva Katkovska un Iluta Valtere.

Īpaši šim koncertam Paula dziesmu aranžijas ir veidojis Jēkabs Ozoliņš, kurš pats šajā koncertā stāsies pie Liepājas Simfoniskā orķestra diriģenta pults.

Biļetes uz koncertu „Dziesmas bez vārdiem” var iegādāties visās „Biļešu Paradīzes” kasēs.

Norises laiks: 15.04.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV