Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

21
Aprīlis
Sestdiena
18:00

Sieviešu kora „Dzintars” 65 gadu jubilejas koncerts

VEF Kultūras pils
Ropažu iela 2, Rīga, LV-1039

21. aprīlī VEF Kultūras pils kamerzālē sieviešu koris „Dzintars” svinēs pastāvēšanas 65 gadu jubilejus.
 
Jubilejas koncerta programma veidota, balstoties uz latviešu komponistu kordarbiem, bet īpaši šim koncertam gatavotas Jura Vaivoda jaunlaiku tautasdziesmu aranžijas. Te pirmoreiz kora versijā skanēs virkne pazīstamu popmūzikas hitu – Mārtiņa Brauna „”Dzied` ar mani, tautu meita!”, Aigara Grāvera „Melnā dziesma”, Armanda Alkšņa „Cita tautas dziesma”, Raimonda Paula „Maza, maza istabiņa”, Jura Karlsona „Pie jūriņas es piedzimu”, Jura Kulakova „Gandrīz tautasdziesma”, Zigmara Liepiņa „Es nezinu, kālabad”, Kārļa Lāča „Es bij` meita” un citas. Šajā programmā kopā ar kori muzicēs instrumentālā grupa - Kaspars Zemītis (ģitāra), Edgars Kārklis (akordeons, dūdas, stabules), Gatis Valters (ģīga, mandolīna) un Mārtiņš Linde (sitaminstrumenti), kā arī solisti Zigfrīds Muktupāvels un Kristīne Kārkle.

Līdzās jubilāram – sieviešu korim „Dzintars” – koncertā piedalīsies Rēzeknes novada vīru kamerkoris „Graidi” (mākslinieciskais vadītājs Jānis Mežinskis).

Koncerta sākums plkst. 18.00. Ieeja koncertā - bez maksas.

Norises laiks: 21.04.2012. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV