Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

11
Maijs
Piektdiena
17:00

Ziedoņdārza svētki 2012

Ziedoņdārzs
A.Čaka, Artilērijas ielu krustojums, Rīga

11. maijā no plkst. 17:00 Ziedoņdārzā tiks atklāta Rīgas brīvdabas festivālu sezona projektā Ziedoņdārza svētki 2012.
 
Šī gada Ziedoņdārza svētku tēma – Nākotne ir tagad. Domās nākotnē, bet ar darbiem tagadnē - tāda ir svētku devīze, kas tematiski vienos plānotās svētku aktivitātes. Svētku organizatori vēlas aicināt apmeklētājus aizdomāties par lietām, ko varam īstenot jau tagad, lai nākotni padarītu gaišāku – aktualizēt zaļo domāšanu, labdarību, plašās iespējas radoši izpausties. Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvātas dažāda satura un rakstura aktivitātes, kas iekļausies svētku tēmā, - kopīgi veidota mozaīka no saplīsušiem traukiem, upcycled tērpu radīšana un modes skate, jauno literātu šovs, labdarības koncerts un citas radošas un uz gaišām domām iedvesmojošas darbības.
 
Savu dalību svētkos šobrīd ir apstiprinājis Kārlis Kazāks, šova „Latvijas Zelta talanti” uzvarētāji brāļi Dermaki, finālisti Ansis Jansons un ritma grupa „Rhytmical Storm”, jauniešu vidū atzītā grupa „Gapoljeri”, Arvīds Berķis (grupa Blitze).

Ieeja - bez maksas.

Norises laiks: 11.05.2012. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV