Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

11
Maijs
Piektdiena
18:00

Jauno dziesminieku festivāls „Bardu pavasaris”

Kultūras un atpūtas centrs Imanta
Anniņmuižas bulvāris 29, Rīga

11. maijā plkst. 18.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” notiks jauno dziesminieku festivāls „Bardu pavasaris”.

Šogad jauno dziesminieku festivālā „Bardu pavasaris” piedalīsies Hasinta, Laura Bicāne, Dinārs Gulbis, Zane Aišpure un Rūta Ķergalve, Endija Štāle, Juris Mols, Līva Vilnīte, Sandra Jurberga, Skranda un īpašais viesis dziesminieks Kārlis Kazāks.
   
Pēc koncerta pasākuma otrajā daļā būs brīvais mikrofons, kur aicināts piedalīties ikviens, kuram dziesma ir kas vairāk par radio hitu un muzicēšana – kas vairāk par izklaidi. Pasākuma otrās daļas sākumā uz sadziedāšanos aicinās austrasbērni un tad patīkamā, neformālā gaisotnē savas dziesmas varēs izpildīt ikviens, kuram būs līdzi ģitāra un savs dziesmu pūrs.

Jauno dziesminieku festivāls „Bardu pavasaris” radīts ar ideju popularizēt dziesminieku kustību jauniešu vidū un atklāt klausītājiem jaunus talantīgus latviešu dziesminiekus. Ne mazāk svarīga nozīme ir idejai veicināt jauno dziesminieku radošumu un dot iedvesmu un prieku klausītājiem radīt pašiem. Iespējams, kādam klausītājam šis festivāls būs paša radošo spēju un talantu  atklāsme.
   
Ieeja: Ls 2.

Norises laiks: 11.05.2012. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV