Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

7
Jūnijs
Ceturtdiena
19:00

Laikmetīgās dejas izrāde “Kas ir Zeir?”

Dirty Deal Teatro
Maskavas iela 12/2, Rīga

7. jūnijā 19:00 Dirty Deal Teatro notiks pirmizrāde laikmetīgās dejas izrādei „Kas ir Zeir?”, kurā satiekas divi daudzsološi jaunie mākslinieki – horeogrāfe Kristīne Vismane un scenogrāfs Rūdolfs Baltiņš. Izrādē lomas mainās un Rūdolfs kļūst par horeogrāfu, bet Kristīne – par dejotāju.

Viss aizsākās ar vienkāršu pētījumu Zeir, kas bija kā spēle, kurā rezultāts ir mazsvarīgs. Nozīmīgs bija process. Uz skatuves Kristīne no diktofonā ierakstīta nejauša garāmgājēja stāsta radīja horeogrāfiju, ko papildināju ar mūziku, gaismu un kostīmiem, pamazām atšifrējot publikai dejas izrādes tapšanas procesu. Taču process noveda pie neplānota eksistenciāla jautājuma: Kas (pie velna) ir Zeir?

Biļetes uz izrādi maksā 5 Ls (studentiem, skolēniem, pensionāriem - 3 Ls) un nopērkamas Biļešu paradīzē (www.bilesuparadize.lv), kā arī pirms izrādes.

Norises laiks: 07.06.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV