Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pasākumi

23
Jūnijs
Sestdiena
18:00

Līgo svētki Latgalē

Zaķusala
Jersika, Līvānu novads, LV-5316

Lustīgākie un izturīgākie līgotāji 23. jūnijā  no plkst. 18.00  tiek  aicināti uz skaistāko dabas stūrīti Līvānos Daugavas krastā – Zaķusalu.

 Šogad līgotājiem īpašu atmosfēru radīs  atraktīvie un uz jestrām izdarībām kārie Rūdis ar Kārlēnu  no „Skroderdienām Silmačos”.

Pasākums norisināsies vairākās daļās, kas būs piemērots dažāda vecuma apmeklētājiem. Līgotājiem būs
iespēja sadziedāties ar tādām grupām un dziedātājiem kā Inga un Normunds, „Ginc & Es”, Kaspars Antess un Dzintars Čīča, „Zeļļi” u.c. Puncuļu ģimene, „Latgales dāmu pops”,Juris Ostrovskis no grupas „Patrioti.lg”. Latviešu populārās ziņģes sadziedāt un izdancot  palīdzēs   Kurzemes – Liepājas teātra dziedošie aktieri Edgars Pujāts un
Marģers Eglinskis. Koncerta daļas izskaņā  Lielais Līgonakts ugunskurs tiks  aizdedzināts  kopā ar Latgales tradīciju kopēju- folkloras kopu „Turki”.

Savukārt Zaļumballē par danču ritmiem gādās izcilākie  Latgales dančmeistari - grupas „Zenīts”, „Marčello”, „Ginc & Es”

Līgošana ir visas ģimenes pasākums, tāpēc arī padomāts par bērniem - darbosies atrakciju piepūšamā pilsētiņa, batuts, slidkalniņi.

Biļetes var iegādāties SIA „Biļešu serviss” kasēs, „Statoil” benzīntankos un Līvānos Kultūras centrā, pasākuma dienā - norises vietā - Zaķusalā. Biļešu cena iepriekšpārdošanā 3 Ls, zaļumballes dienā 4 Ls. Bērniem līdz 12 gadiem un cilvēkiem ar invaliditāti (uzrādot Invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas. Arī  Līgām un Jāņiem  Saulgriežu nakts lustēs  ieeja bez maksas. Papildu maksa ir par iebraukšanu pasākuma vietā ar auto, tā  stāvvietu, kā arī telšu vietu.

Norises laiks: 23.06.2012. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV