Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pasākumi

23
Jūnijs
Sestdiena
12:00

Alternatīvie Jāņi

Uzvaras līdums
Olaines novads, Olaines pagasts, Rīgas reģions

Šogad Alternatīvie Jāņi, kurus kafejnīcā Leningrad organizē jau trešo gadu, norisināsies jaunā, skanīgā vietā Olaines novadā — Uzvaras līdumā.

Ierasties uz pasākumu var jau 22. jūnija vakarā un doties projām 25. jūnijā.

Naktī no 23. uz 24. jūniju par mūziku gādās bluespunk monstri Adamsu famīlija un svelmainā folkroka grupa 2tie. Akustisku priekšnesumu sniegs dziedātāja Aleksandra un ģitārists Igors no eklektiskā roka apvienības Baltic Beach Band. Roku uz vakara pulsa turēs soms DJ Disco-Jew, par kura spēju nodrošināt dejas līdz pilnīgam spēku izsīkumam varēja pārliecināties pagājušajos Alternatīvajos Jāņos. Asiņainā dīdžeju betlā uz dzīvību un nāvi sitīsies Māris Balodis un Imants Koķis. Ar mūzikas konservu nažiem žonglēs mūsu rezidentdīdžejs Ma.Be. Būs, bez šaubām, arī DJ Herbe, DJ Sergejs, DJ Lapsa un jau par leģendu kļuvušais DJ Mārtiņš Zviedris, kurš ne tikai spēlē lielisku mūziku, bet to visu papildina arī ar savām vokālajām izdarībām.

Gaidāms arī pliko skrējiens pa īpaši šim nolūkam darinātām laipām, mūziķu un muzicēt gribošo džemsesija, čigānu pirts, alkofutbols, plunčāšanās netālajā karjerā, kā arī citas ne mazāk jautras un visādā citādā ziņā patīkamas norises.

Svētkiem tuvojoties, programmā un dalībnieku sarakstā, protams, iespējami papildinājumi. Tā, ka sekojiet informācijai mūsu mājaslapā un visos sevi cienošos kultūras un izklaides medijos.

Nekādas ieejas maksas Alternatīvajos Jāņos nav, vietas, mūzikas un laba noskaņojuma pietiks visiem, dzīvosim teltīs, ēdīsim pasaules mūzikas kroga Bubamara paiku, dzersim Ļeningradas ugunsūdeni, alu un citus atspirdzinošus brūvējumus. Uz visiem jautājumiem esam gatavi atbildēt pa e-pastu box@leningrad.lv.

Norises laiks: 23.06.2012. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV