Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

3
Augusts
Piektdiena
18:00

Laba Daba 2012

Latvijas Universitātes atpūtas komplekss Ratnieki
Līgatnes pagasts, Līgatnes novads

No 3. līdz 5. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā norisināsies mūzikas festivāls LABA DABA 2012.

Festivālā Laba Daba uzstāsies leģendārie jamaikieši Dub syndicate, ietekmīgā ASV pankroka grupa Adolescents, kā arī Dr. Ring Ding no Vācijas. Ar Āfrikas, regeja un nedaudz popa ritmiem priecēs Bombillaz un Svjata Vatra no Igaunijas. Festivālā spēlēs arī Spiritual seasons no Ukrainas, Skafandr un Gagarin brothers no Krievijas, dubstep mūziķi Clubroot un Solitude no Lielbritānijas, kā arī kanādiešu electro projekts Chinawoman, kura mūzika ir dzirdama Jura Poškus spēlfilmā "Kolka Cool".

Festivālā uzstāsies arī vairākas pašmāju - grupas Marta migla, Manta, Tramplīni, Iļģi, Deskalighters, Pupociklu vasara, Kokle, Stūrī zēvele, Suņa stunda, Tesa, Sus dungo, Los Masculinos, B-Sea Surfers, Dzelzs vilks ar folkmūzikas programmu, Dzeltenie pastnieki, Band mango, Kuchenbeat, Indygo, Mācītājs on acid, Frontlines, Eskimo, Starmetis, Pulsa efekts, Auļi, Gaujarts, Striķis, PND, Sound religion, HMP?, DJ Rudd un Alex ZZ, dziesminieki Haralds Sīmanis un El Mars, Nepilngadīgā Anna, Oranžās brīvdienas, kā arī folkgrupas Krampis un Lāns.

Ieejas maksa:

Festivāla biļete - 16 Ls
Pusaudžiem (12-17 g.v.) – 10 Ls
Pērkot 5 festivāla biļetes – 65 Ls
Vienas dienas biļete – 14 Ls
Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja brīva kopā ar pieaugušajiem.

Biļetes uz festivālu nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās un bilesuserviss.lv, kā arī klubā "Nabaklab".

Norises laiks: 03.08.2012. 18:00 - 05.08.2012. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV