Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

28
Jūnijs
Ceturtdiena
19:30

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta

Kalnciema kvartāls
Kalnciema iela 37, Kalnciema un Melnsila ielu krustojums, Rīga

Ceturtdien, 28. jūnijā, Kalnciema kvartālā notiks pirmais Samsung Smart Sessions koncerts, kurā etnomūziķes Birutas Ozoliņas novatoriskais kokles skanējums satiksies ar DJ Monsta mūsdienīgo ritmu spēlēm un vīdžeja Arta Dzērves Latvijas dabas ainavu video projekcijām.  

„Tas būs dvēselisks ceļojums cauri vasarai, izbaudot siltumu, ko spēj radīt šodienā atdzimis tautas mūzikas gars un dvēsele. Tā ir mūzika, kas ļauj pacelties spārnos un lidot. Ļauj sajust cilvēka dvēseles slēptākās stīgas. Es ceru, ka koncerts padarīs latviešu tautas mūziku un folkloru tīkamu pat tiem, kuriem iepriekš tā, iespējams, bijusi sveša,” saka koklētāja un dziedātāja Biruta Ozoliņa. „Sastapšanās ar Uldi (DJ Monsta) man ir liela veiksme. Es, šķiet, pirmo reizi uz skatuves jūtos kā debesu pavēlniece. Uldis veiksmīgi rada to skanošo vidi, kas ļauj manai balsij tik brīvi skanēt.”

Koncerta sākums plkst. 19:30. Ieeja koncertā - bez maksas.

Norises laiks: 28.06.2012. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV