Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

30
Jūnijs
Sestdiena
23:30

Filma „Vella kalpi”

Goldingen Knight Cinema
Kuldīgas pilsētas dārzs

30. jūnijā plkst. 23:30 Kuldīgas brīvdabas kinoteātris "Goldingen Cinema" demonstrēs režisora Aleksandra Leimaņa 1970. gadā uzņemto muzikālo piedzīvojumu komēdiju "Vella kalpi”.

Filmas sižeta pamatā - viduslaiku Rīgai veltītie Rutku Tēva (īstajā vārdā - Arveda Mihelsona) vēsturiskie romāni. No šīs filmas nāk arī vēl joprojām populārā dziesma par trīs vīriem, “kas droši cīnījās, no Daugavas līdz Gaujai par viņiem brīnījās”. Trīs braši latviešu puiši – Andris (Haralds Ritenbergs), Pēteris (Arturs Ēķis) un Ērmanis (Eduards Pāvuls) - taisnības, draudzības un mīlestības vārdā veic pilnīgi neiedomājamus, pārdrošus varoņdarbus. Par varoņdarbiem tie dēvējami tāpēc, ka pretinieku pusē ir spēks un arī vara... Drosmīgos puišus viņu gaitās pavada un stiprina trīs jaunavas - Ruta (Lolita Cauka), Anna (Elga Dreģe) un Lēne (Baiba Indriksone), kuras ir tikpat drosmīgas, gudras, jautras un asprātīgas. Nav tādu pretinieku, kas spētu stāvēt pret šiem sešiem - viņu kopīgajiem spēkiem un ar kopā liktajiem prātiem.

„Rīgas kinostudija”  Filmas garums: 1h 17 min

Ieeja - bez maksas.

Norises laiks: 30.06.2012. 23:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV