Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

2
Augusts
Ceturtdiena
20:00

Spoken word vakars

Totaldobže Mākslas centrs
Ūnijas iela 8/6, Rīga, LV-1048

Ceturtdien, 2. augustā, plkst. 20:00 Totaldobže Mākslas centrs aicina uz Spoken word vakaru ar dzeju, mūziku un tango nuevo.

Madara Grundmane veiksmīgi debitēja pēdējā Dzejas slamā, lasot gan savu dzeju, gan prozu, ko sarakstījusi ceļojumos. Cat from Japan ir viena mūziķa projekts, kurš par sevi raksta: “Dziesmas veidoju, izmantojot tikai balss un elektriskās ģitāras skaņas, tās ierakstot (ielūpojot) takti pa taktij lūpmašīnā un uzaudzējot daudzveidīgu skaņdarbu visdažādākajās garastāvokļa krāsās. Rezultāts izklausās dīvains, neparasts, postrokāls, psihodēlisks un aizrauj klausītāju dziļi dziļi pārdomu labirintos.” Trešo šī pasākuma dimensiju – kustību, pievienos viena no retajām latviešu tango nuevo dejotājām Ginta Opmane kopā ar viņas partneri Juergen Shindler. Tango nuevo ir viena no klasiskā Argentīnas tango transformācijām, kas saistītas ar centieniem šo pasaulē tik populāro deju pielāgot cilvēku gaumei, uzvedībai, dzīves uztverei un starpcilvēku attiecībām, kas nemitīgi mainās un nav vairs tādas kā bija tango rašanās laikā. Citiem vārdiem sakot Tango nuevo ir “laikmetīgs” Argentīnas tango. 

Ieejas maksa 2 LVL vai 5 dobžiki.

Norises laiks: 02.08.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV