Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

27
Oktobris
Sestdiena
20:00

De Phazz

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

27. oktobra vakarā koncertzālē „Palladium“ notiks grupas De Phazz koncerts, kura laikā lounge mūzikas lielmeistari iepazīstinās ar savu jaunāko albumu.

Grupas De Phazz daiļrades pamatā viegla džeza un modernu ritmu sintēze, kuru iekrāso juteklisks vokāls. 1997. gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents un „lounge mūzikas krusttēvs“ Pits Baumgartners, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus vokālistus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni, kas vienlaikus ir arī vairāku dziesmu līdzautori.

Grupas jaunākais, jau devītais albums „Audio Elastique“ izdots 1. jūnijā, un tajā iekļautas 16 dziesmas, kuru skanējums variē no organiskas elektroniskās mūzikas līdz klasiskam džezam. 

Koncertā skatītājiem būs iespējams baudīt gan De Phazz jaunākā albuma kompozīcijas, gan arī dziesmas, kas gadu gaitā projektam atnesušas pasaules slavu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs.

Norises laiks: 27.10.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV