Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasākumi

5
Oktobris
Piektdiena
20:00

Sparks

Teātra nams Jūras vārti
Karlīnes iela 40, Ventspils

5. oktobrī Ventspilī teātra namā "Jūras vārti" ar pirmo koncertu Latvijā viesosies amerikāņu grupa "Sparks".

Grupas darbība cauri trim desmitgadēm vienmēr sakņojusies tās dalībnieku – brāļu Rona un Rasela Maelu (Ron Mael; Russell Mael) savstarpējās attiecībās, arvien meklējot inovatīvu pieeju mūzikai.

Grupa dibināta 1971.gadā. Uzskatāmi par glam rock pionieriem, taču vēlāk pievērsušies popmūzikai un deju mūzikai. Laika gaitā vairāki viņu hiti ir iekarojuši mūzikas topu virsotnes, piemēram, "This Town Ain't Big Enough for Both of Us" (1974), "When I'm With You" (1980), "When Do I Get To Sing 'My Way'" (1994) un citi.

2012. gada koncerttūres nosaukums "Two Hands, One Mouth" ("Divas rokas, viena mute") sevī ietver jaunās programmas pamatbūtību – Rons un Rasels uz skatuves darbosies divatā, samazinot katras dziesmas skanējumu līdz sintezatoram un vokālam. Šāda pieeja un muzikālie aranžējumi grupas vēsturē būs dzirdami pirmo reizi.

Biļetes pieejamas katram interesentam visās "Biļešu serviss" kasēs, kā arī internetā.

Norises laiks: 05.10.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV